Vi samlar de bästa fynden på smink och skönhetsprodukter från populära nätbutiker.

Police To Be Exotic Jungle – recension

Recension av Police to be exotic jungle

To be Exotic Jungle är en sprudlande sommarparfym i lägre prisklassen. Den skriker verkligen sommar, eller kanske ännu mer semester, från flaskans färgsprakande yttre till själva parfymen inuti.

To be exotic jungles doftprofil

Exotic Jungles doftprofil går i toppnoterna av fräscht citronextrakt, svartvinbär och plommon, det blandas med hjärttonerna jasmin, absolut helitrop och osmanthus och sedan patchouli, djup mocka ackord och vanilj som basnoter.

Härligt somrig doft

Parfymen är ljuvligt söt, fräsch och bubblande på samma gång. Den känns ungdomlig i sin fruktiga klang men utan att vara barnslig. To be exotic är ett beskrivande namn då parfymen verkligen kommer till sin rätta på en varm sommarkväll, allra helst på en livlig fest eller ett beach party. Det är en ypperlig parfym att ha med sig på semestern.

Tjusig flaska

Jag måste erkänna att jag är lite förälskad i flaskan, formen är förstås väldigt annorlunda. Men det är framförallt färgkombinationen och de målade blommorna på dödskallen som jag tycker så mycket om, de ger en semesterkänsla. Roligt också att istället för en kork har flaskan en ring som man fäster under spraymunstycket för att den inte ska spraya när man tar med sig parfymflaskan i väskan. 

Nackdel – Inte så långvarig doft

Parfymens stora nackdel är att den håller ganska dåligt. Det skiljer mellan olika personer men för mig försvann doften snabbt. Det går förstås att åtgärda genom att ta med sig flaskan och fylla på under kvällen.

Vill du få inspiration till att hitta en annan sommarparfym kan du läsa vårt inlägg om sommarens parfymtrender här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Makeup House