Vi samlar de bästa fynden på makeup från populära nätbutiker. Priserna uppdateras dagligen.

Årets sommardofter – Trender 2022

säsongens parfym sommar 2022

Sommaren kommer med stormsteg, även om vädret inte verkar vara helt med på noterna än laddar vi upp för semestertiderna med härliga sommarprodukter.

Vi börjar med dofter. Doftminnet är trots allt ett av de kraftfullaste sätten att slungas tillbaka till ett minne eller en känsla som är förknippad med en viss doft. Kanske är det just därför många av oss är så förtjusta i dofter av kokos, hav, tropiska frukter, jordgubbar, bär och sommarblommor.

Giorgio Armani Sí Passione

En ännu mer sensuell uppföljning av Armamis populära klassiker Sí. Sí Passione har en förföriskt somrig doftbild som piffats upp med sötare och blommigare dofter. Utöver originaldofterna av friskt päron och svartvinbär hittar vi även rosor, jasmin, heliotrop och ljuvlig vanilj samt fräscht cederträ och Orcanox. Det är pricken över i:et till den där väl utvalda outfiten för att utstråla sensualitet.

Zarko perfume – Youth

Zarko har verkligen fångat en känslan av ungdomlig glädje i en flaska. Basen består av mysknoter och sandelträ, som kombineras med blommighet av jasmin och bulgarisk rosenolja som avrundas med en fruktiga toner av päron, persika, grönt äpple och melon. Ett extra plus är att Zarkos produkter är veganska.

Lancôme – Oui La Vie Est Belle

Klassikern Oui La Vie est Belle från Lancôme firar 10 år, men den förtjusar fortfarande med sin fruktiga och friska doftprofil. Här hittar vi bergamott, rosépeppar och hallon som kompletteras med några av de mest exklusiva blommorna som vi kan hitta i prafym, nämligen centifolia-ros och iris pallida.

Police – To Be Exotic Jungle Woman

Police erbjuder en exotisk sommardoft, med en lika exotisk flaska. Man kan nästan förnimma utlandssemestern bara genom att se denna dödskalle med sina festliga färger och mönster. Doftprofilen går i fräscha toner med svartvinbär och citron som kombineras med jasmin och osmanthus och rundas av med söt vanilj i basen. Här har vi sommarparfymen även för den smalare plånboken. Läs vår recension av Police -To be exotic jungle här.

Escada – Taj Sunset

Ett annat prisvärt alternativ är en favorit i repris, Escadas Taj Sunset. Taj Sunset bjuder på härligt bubblande och fruktiga dofter som verkligen osar semesterkänsla, förmodligen är det därför denna omåttligt populära parfym gör comeback till sommaren 2022. Doftprofilen består av ljuvlig lotus och mjuk kokoskräm som toppas av saftig mango. Söker du en sprudlande söt sommardoft för festligt sommarkvällar är Taj Sunset ett ypperligt val för dig.

Escada – Cherry in Japan

Psst kolla även in Escadas nya sommardoft för 2022 – Cherry in Japan som endast kommer i limited edition. Som namnet antyder är sommardoften inspirerad av blommande körsbärsträd, en krispigt vårig doft som vi alla älskar. Den påminner om Escadas Cherry in the Air men med egen, modernare, twist. Doftprofilen innehåller tonkaböna, jasmineblad och såklart körsbärsackord. Söker du en blommig fräsch doft med en touch av fyllig bittermandel är det här sommarparfymen för dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Makeup House