Bästa concealern för mogen hy

Bästa concealern för mogen hy

Vilken som är den bästa concealern är en ständig fråga. För att göra det ännu krångligare är det en fråga som har olika svar beroende på förutsättningarna. Alla får fina linjer runt och skrattrynkor runt ögonen. Skrattrynkor är vackert och kan göra att man ser både snällare och gladare ut. Men smink har en tendens att lägga sig i linjerna och ge ett oönskat resultat. Med mogen hud kan man därför behöva hitta nya favoriter, som inte lägger sig i fina linjer lika lätt.

Titta gärna på videon nedan med testet av 9 olika concealers. Vill du inte titta på videon utan gå direkt till att läsa mer om concealern som var bäst går det lika bra. Vinnaren, med god marginal, är: Lancôme Teinte Idole Ultra Wear All Over Concealer 🌟

Naturligtvis söker man en concealer som täcker bra men det är också viktigt att den ligger på plats. Risken med concealer är att den flyter ut och lägger sig i vecken runt ögonen. Ett vanligt problem och det förstör finishen på makeupen. En concealer som lägger sig i fina veck och framhäver rynkor kan stjälpa snarare än hjälpa, även om den täcker bra. Det spelar ingen roll om man är 20 eller 60+, det är inte snyggt och vi ska kunna kräva mer av en concealer idag.

Concealer som ligger på plats

Här nedan hittar du en video av Angie, en amerikansk influenser, som testar nio concealers. I videon kan du se hur concealern ter sig på någon som är 50+. Hon testar hur de håller under dagen samt en fullständig recension för varje testad concealer. Alla concealers jämförs sedan mot varandra och vilka som passar för olika hudtyper. Du får även tips om hur du hittar rätt nyans av concealer samt hur du får concealern att ligga på plats bättre. Titta gärna på videon för att ta del av alla hennes tips och se hur samtliga concealer ter sig. För att concealern ska hålla så bra som möjligt är det bra att använda fixernade puder. Då rekommenderar Angie IT Cosmetics Bye Bye Pores HD Powder.

Bästa concealer för mogen och torr hy: L’Oreal Age Perfect Radiant Concealer

Sedan videon gjordes har Lancôme ändrat sitt sortiment, bäst i test är fortfarande Lancôme men nu är det Teinte Idole Ultra Wear Concealer istället för Maquicomplet Concealer.

Tips: hitta fler concealer här eller kolla vår sida med makeup på rea där vi har samlat aktuella erbjudanden från alla våra partners.

Test av Lancôme Teinte Idole Ultra Wear All Over Concealer

Här är Angies nya video, där hon för ett långt test av Lancômes Teinte Idole Ultra Wear All Over. Du får se hur concealern ser ut efter 5 och 10 timmar. Spoiler: hon är riktigt imponerad. Hon säger att ingen concealer har suttit så bra under så lång tid. Trots att det är mitt i sommaren, soligt och hög luftfuktighet. Lancôme Ultra Wear concealer döljer mörka ringar eller fläckar under ögat och det mest häpnadsväckande är hur bra concealern sitter, utan att lägga sig i vecken under ögat eller smetas ut under dagen.

Lästips för dig som vill veta mer om hur man applicerar concealer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Makeup House