Solkysst look med sunburnt blush & BUS

Tjej som lägger sunburnt blush med solpuder/bronzer, sminktrend sommaren 2023

En spännande smink- och hudvårdstrend för 2023 är “solbränd rouge” eller “sunburnt blush”. Istället för att konturera och framhäva ansiktsdrag handlar denna trend om att återskapa en solkysst look, som om man har tillbringat tid i solen. Solbränd rouge är en het trend som har fått stor uppmärksamhet på sociala medier.

Så applicerar du sunburnt blush

För att uppnå den perfekta solbrända looken är det viktigt att applicera rouget korrekt. Du kan applicera rouget i en W-formad rörelse över ansiktet, inklusive kindbenen, pannan, näsan, hakan och till och med ögonlocken för att skapa en enhetlig och solkysst effekt. Det är dock viktigt att börja med en liten mängd rouge och gradvis bygga upp färgen för att undvika en överdriven effekt.

Genom att applicera solbränd rouge på rätt sätt kan du enkelt skapa en strålande sommarlook, som om du precis kommit tillbaka från en semester i solen. Detta är en trend som kan tillföra värme i ansiktet och ge en fräsch och ungdomlig look. Det är definitivt värt att prova om du vill ha den solkyssta effekten och en naturlig glow i ditt smink- och hudvårdsutseende.

Produktförslag för sminkad solbränna

Prisvärd bronzer

Populär flytande bronzer

Wonder stick

Med ett bronzwer-stick kan enkelt arbeta in produkten, ta ett tunnare lager och addera efter behov. Den krämiga konsistensen gör det lätt att komplettera med din dagkräm, foundation, concealer och andra krämiga makeupproduker. Du kan även använda bronzer-sticket till contouring.

Tanning drops

För att få till en snyggt solbrun bas på ett säkert sätt kan tanning drops bli din bästa vän. Dessutom säkerställer du “solbrännan” oavsett väder. Du kan även smörja in resten av kroppen för att få en härligt solkysst hud. Genom att blanda dropparna med solskyddsfaktor får brun utan sol-dropparna göra sin magi samtidigt som du skyddad mot solens UV-strålar.

Passar särskilt dig som inte har lust eller ork att lägga en bunburnt blush men ändå vill ha en sommarbrun färg. Fungerar utmärkt till den naturliga looken som är inne och bara blir allt mer populär.

Hitta årets populäraste brun-utan-sol-produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Makeup House