Populäraste brun utan sol – fixa brännan inför beach 2023

kvinna som använt self tan och fått ojämnt resultat. Istället för att använda de bästa brun utan sol-produkterna

Är du också sugen på en fräscht solbrun hud inför shortssäsongen utan att utsätta huden för skadliga solstrålar? Då kan du glädjas åt att brun utan sol-produkterna bara fortsätter att utvecklas. Här hittar du spännande nyheter och även gamla bus-godingar.

Tänk på: För att förlänga och bibehålla din brun utan sol-effekt, återfukta huden dagligen. Var noga med att exfoliera regelbundet men läs instruktionerna för respektive brun utan sol-produkt. Vissa produkter, som Ida Wargs mousse rekommenderar att man inte ska exfoilera huden ett dygn innan användning. Ett alternativ är även att välja en produkt som du applicerar dagligen tillsammans med din vanliga hudvård, exempelvis tanning droppar. Mer om det längre ner.

Populärast – Ida Wargs brun utan sol mousse limited edition

Ida Warg Brun utan sol mousse är en populär ofärgad brun utan sol-produkt för ansikte och kropp som ger en naturlig solkysst ton på endast tre timmar. Produkten innehåller DHA som utvinns ur naturligt socker och är lätt att applicera med en appliceringshandske.

Moussen ger en somrig doft och passar alla hudtoner, samtidigt som den återfuktar huden i 48 timmar. Produkten är 100% vegansk och kan fläcka händerna vid applicering utan skydd. Användaren bör undvika att applicera moussen i eller direkt runt ögon, mun och öron och tvätta händerna noggrant efter användning. Färgen fortsätter att utvecklas under 12 timmar och det är viktigt att undvika att blöta huden inom 3 timmar efter behandlingen. Användaren bör inte exfoliera huden inom ett dygn före behandling.

Verkningstid: 3 timmar, 12 timmar för fullständigt resultat

Klicka här för fler brun utan sol-produkter från Ida warg

Comis nano-mist – Spännande nykomling

COMIS Intro Set innehåller allt som behövs för att komma igång med deras revolutionerande brun-utan-sol-teknologi. Setet innehåller en nano-mist-enhet och fyra True Tan-kapslar. Eneheten producerar en fin spray som gör appliceringen både enkel och jämn. Kitet innehåller fyra True Tan-kapslar som passar för alla hudtoner. Kapslarna garanterar spillfri self-taning och är perfekta att ta med på resor. COMIS innovativa brun-utan-sol-formula är genomskinlig och snabbtorkande, och bygger gradvis upp ett naturligt solkysst resultat som varar i 5-7 dagar samtidigt som den återfuktar huden. Tack vare Ordenone™-teknologin slipper vi lukten som ofta förknippas med brun-utan-sol-produkter. Istället har Comis en subtilt fräsch doft. Passar även för känslig och aknebenägen hud.

Färgen utvecklas gradvis i 1-8 timmar. Färgen blir intensivare ju längre tid den får sitta kvar. För att kontrollera resultatet, skölj av med varmt vatten och återfukta huden. För maximalt resultat behöver du inte skölja av. Fullt utvecklat resultat uppnås 18-24 timmar efter applicering.

Verkningstid: 1-8 timmar, fullt resultat efter 18-25 timmar

Effekten håller: 5-7 dagar

Några av fördelarna med COMIS Intro Set är ett naturligt resultat och inget spill tack vare kapslarna. Den transparenta och snabbtorkande formulan ger inga fläckar och har en subtil fräsch doft. Produkten är lämplig för alla hudtoner och passar även för känslig och aknebenägen hud.

Nackdelar med Comis är att det tar ganska lång tid för fullständigt resultat och det blir mer skräp på grund av kapslarna.

Tanning gel av Clarins – återfuktande BUS

Clarins Brun utan sol, Self Tanning Instant Gel är en snabbtorkande brun-utan-sol gel som kan användas både på ansikte och kropp. Den ger en intensiv glow och färg till huden. Gelén ger omedelbart en gyllene och strålande hudton samt en jämn och intensiv brun färg. Dess lätta och fräscha textur gör den enkel att applicera och den absorberas snabbt av huden, vilket gör att du kan klä på dig direkt efter applicering utan att den färgar av sig. Doften är friskt blommig och behaglig.

Formulan innehåller ett self tan-komplex med 100% naturligt utvunna ingredienser, såsom DHA och Erythrulose, som ger en naturlig, jämn och långvarig färg med en vacker glow. Gelén innehåller även glycerin som skyddar huden mot uttorkning. Produkten är icke-komedogen, vilket betyder att den inte täpper till porerna.

Med Clarins Brun utan sol, Self Tanning Instant Gel kan du uppnå en intensiv och jämn färg som håller länge. Dess snabbtorkande egenskaper gör den praktisk och bekväm att använda.

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist

Löwengrip Self-tan Luminous Bronze Self-Tan Mist är en brun-utan-sol-mist för ansiktet som gradvis bygger upp en naturlig och jämn solkysst nyans. Misten har en snabbabsorberande bus-formula som även fungerar som återfuktande ansiktsmist och fixeringsspray över makeup.

Self tan-misten är vegansk och berikad med återfuktande, lugnande och balanserande ingredienser. Du hittar härligheter bland annat hyaluronsyra och glycerin som hjälpter huden bibehålla sin fuktbalans. Den innehåller även allantoin som verkar lugnande, sammandragande och fuktbevarande vilket gör produkten lämplig även för känslig hud.

Self tanning drops

Fördelarna med self tanning-droppar är många, vilket förmodligen är anledning till att så många blivit frälsta. Du kan enkelt använda dem morgon eller kväll i din vanliga hudvårdsrutin. Det säkerställer att du är återfuktad precis som vanligt men får också en härligt gyllene färg samtidigt. Den solkyssta tonen bryggs dessutom upp gradvis vilket ger en naturligt snygg nyans. Self tan-dropparna gör det även lätt att modifiera användningen utifrån om du vill ha mer eller mindre färg.

Estelle & Thild Self-Tan Best-Seller Duo – vegansk bus

Estelle & Thilds Self Tan Best-Seller Duo är en ekologiskt certifierad och vegansk brun-utan-sol produktserie producerad i Skandinavien. Setet består av två prisbelönta och bästsäljande produkter: Self Tan Drops för ansiktet och Self Tan Bronzing Mousse för kroppen.

Verkningstid: 4-6 timmar

Self Tan Drops är en koncentrerad brun-utan-sol produkt som blandas med din dagliga ansiktskräm för att gradvis bygga upp en solkysst hudton. Den är berikad med hyaluronsyra och ekologisk aloe vera som hjälper till att återfukta och lugna huden samtidigt som den ger en naturligt solkysst look.

Self Tan Bronzing Mousse är en transparent och doftfri brun-utan-sol mousse som ger en naturlig solbränna för kroppen. Moussen anpassar sig till din hudton och utvecklas gradvis under 4-6 timmar till ett perfekt gyllene resultat. Den är lätt att applicera och torkar snabbt in i huden samtidigt som den återfuktar med hjälp av vegansk DHA, äppelcellulärvatten och björnbärsbladextrakt. Produkten består av 100% naturliga ingredienser och färgar inte av sig på kläder eller textilier.

Tanning drops från Ida Warg

Perfekt komplement till din dag- eller nattkräm för att få fin färg tillsammans med återfuktning. Vips så är din hudrutin bus-ifierad. Bara ta några droppar av brun utan sol med din ansiktskräm och smörj in som vanligt. Tanning-dropparna är parfymfria och givetvis veganska.

Favorit – Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops

Löwengrip Self-tan Luminous Bronze Self Tan Drops är brun-utan-sol-droppar som kan blandas med din dagliga ansiktscrème för att gradvis bygga upp en jämn och naturligt gyllenbrun ton. Formulan är koncentrerad vilket gör det enkelt att styra färgintensiteten och resultatet.

Dropparna innehåller energigivande och utjämnande ingredienser som ger hyn en naturlig lyster utan att skada den med solens strålar. Produkten är berikad med allantoin som verkar sammandragande, lugnande och fuktbevarande för huden.

Väldoftande Self tanning drops av ALL I AM BEAUTY

ALL I AM Beauty Self Tanning Drops är en brun utan sol-produkt som kan användas på två sätt. Antingen blandar du den med din vanliga ansiktskräm eller så använder du dropparna som de är. BUS-dropparna ger gradvis en jämn och naturlig gyllene nyans. Dess koncentrerade form gör det enkelt att kontrollera resultatet och färgintensiteten.

Brun utan sol-dropparna innehåller också fuktgivande och mjukgörande ingredienser som ger huden en naturlig lyster, till exempel glycerin, polysackarider och mjukgörande oljor. För att använda produkten applicerar du 2-3 droppar dagligen som den är, eller blandar den med din ansiktskräm tills du uppnår önskat resultat. Sedan behöver du bara använda 1-2 droppar varje eller varannan dag för att bibehålla färgen.

Återfuktning och bus i ett

Det finns även återfuktande och vårdande brun utan sol-produkter som ska användas dagligen. Dessa blir som att använda self tan-droppar i din vanliga hudvård men du behöver bara ha en produkt. Fördelen är ju det, att du bara behöver tänka på en produkt, istället för att tillsätta dropparna.

James ReadRead Sleep Mask Tan – bus för ansiktet

Sleep Mask Tan Retinol är en lyxig och hudföryngrande brun utan sol-mask som verkar under natten – perfekt för dig som vill vakna upp med en solkysst och hälsosam glow! Den färglösa formulan innehåller anti-ageing ingredienser, hyaluronsyra och retinol som ger ett naturligt resultat som varar upp till 5 dagar.

Verkningstid: ca 8 timmar för full effekt

Effekt: ca 5 dagar

Masken är berikad med Sleep Pack Technology, retinol och hyaluronsyra som har en hudföryngrande effekt, medan Tantone-teknologi gör att brun utan sol-effekten blir naturlig mot din hudton. Det ger en subtil, fräsch och solkysst glow som är perfekt för alla tillfällen.

Det är viktigt att notera att då masken innehåller retinol behöver du använda solskydd på dagen för att skydda din hud mot skadliga UV-strålar. Sleep Mask Tan Retinol är den perfekta lösningen för dig som vill ha en naturlig och hållbar solbränna samtidigt som du vårdar och föryngrar din hud under natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Makeup House