Pür cosmetics: naturligt vacker med och utan smink

Pur cosmetics

Pür comsteics är ett makeup-märke som satsat på mineraler. De säger själva att deras makeup är problemlösande med fokus på naturlig skönhet. Pürs produkter är utformade för att lägga en naturlig sminkning och även att vårda din hy och därmed bidra till ett bättre resultat även utan smink.

Fokus ligger tydligt på vårdande effekter och att erbjuda kosmetiska produkter för alla hudtyper. Det har lett till att Pür cosmetics är kända just för att förbättra kundernas hy. Flera uppger att de väljer att testa Pürs produkter för att andra sminkmärken har gjort huden blemmig, mer fet eller andra problem.

Enligt Pür cosmetics har en testgrupp provat produkterna 4-in-1 correcting primer, pressed mineral makeup och mineral glow. Så många som 89% procent av deltagarna uppgav att deras hud fick mer lyster efter bara fyra veckor. 75% uppgav att efter sex veckor upplevde de betydligt mindre irritation i huden. Efter åtta veckor uppgav 89% uppgav att de tyckte att deras hudton förbättrats och hela 95% att de tyckte att huden hade en fastare känsla.

Så fungerar Pür mineraler

Pür cosmetics har, liksom flera andra märken, fokuserat på mineralsmink. Mineraler är skonsamt för huden och är därför fördelaktigt för känslig hud, särskilt om man har acne eller roacea. Därtill har Pür valt att utesluta kemikalier, parfym och irriterande ämnen som annars kan trigga känslig och acnebenägen hud. Istället innehåller Pürs produkter närande ingredienser som E-vitaminnäring och sheasmör. Pürs val av ingredienser fungerar lugnande i jämförelse, vilket ger huden bättre förutsättningar att må bra.

Pür cosmetics för torr eller mogen hud

Mineralsminket från Pür passar bra för torr hud för att den innehåller inte talk. Talk riskerar att lägga sig i rynkor och linjer göra att huden ser äldre ut. Pürs makeup innehåller istället  återfuktande ämnen, vilket gör deras smink extra lämplig även för torr hud. Dessutom innehåller Pür ett naturligt ljusreflekterande ämne som heter mica. Detta ger huden mer lyster och ger en fräschare look för trött och även mogen hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Makeup House