Gåvoboxar: Bäst i test

Gåvoboxar är verkligen en superb gåva, till någon du tycker om likväl som till dig själv. Det finurliga med gåvoboxar är att man får presenterna färdiga i en tjusig förpackning. En gåvobox kan innehålla allt från ett par produkter till massvis av små delar. Gåvoboxen finns i alla prisklasser, beroende på om man söker en stor eller liten gåva och vilket märke man vill ha. En vanlig variant av gåvoboxar är ett mindre set med ett tema, till exempel en viss doft.

Gåvoboxar har blivit väldigt populära, särskilt inför jul. Det är förståeligt eftersom att det är ett praktiskt sätt att ge bort flera fint inslagna presenter som ger en lyxig känsla. Dessutom är ofta värdet på gåvoboxen högre än vad den kostar, så man får mer för pengarna.

Spara dig själv tid inför nästa födelsedag och till jul genom att ge bort en gåvobox. Sen är det viktigt att inte bort sig själv. Det är okej att unna sig en fin gåva ibland, som en härlig gåvobox av ditt favoritmärke.

De bästa gåvoboxarna under 350 kr

Här är boxen för den som vill ge huden extra kärlek under vinterns kallaste månader. Vintern är en svår tid för huden, i synnerhet i norden där vi har kall och rå luft. Huden utsätts för många utmaningar och behöver därför lite mer omsorg just under vintern. Vilka ska man då vända sig till om inte våra finska grannar. Lumenes produkter är fyllda av nordiska godsaker för att ge huden så bra förutsättningar som möjligt att må bra. I den här boxen ligger fokus på c-vitamin från skogens guld, hjortron. I boxen finner vi ett närande balsam för huden, Lumene Pure Glow Cleansing Balm, 15 ml. För att riktigt boosta huden har de lagt i Lumene Glow Boost Essence, 30 ml. Därtill hittar vi också Lumene Glow Reveal Moisturizer, 15 ml, i boxen. Setet används i tre steg och ska ge huden mer lyster som håller hela dagen.

Fördelar: högkvalitativa produkter som hjälper trött hud, tydligt tema, produkterna kompletterar varandra, fräscha färger

Nackdelar: Ganska små förpackningar

Hypnotiskt populär box

Lancômes mascara Hypnose har blivit en av de mest omtalade och omtyckta mascarorna på marknaden. Trots att den har flera år på nacken håller den fortfarande mot konkurrensen. Förståligt eftersom att den verkligen ger de där woom woom-fransarna. I den här gåvoboxen får mascaran sällskap av en eyeliner för att få en ännu mer dramatisk effekt. De perfekta fransarna är redo att fixas. När du sedan ska ta bort makeupen kan du använda den tredje delen i den här gåvoboxen. Det är nämligen en makeupremover på 30ml. Allt i ett. I vanlig ordning när det gäller Lancôme kommer produkterna i en utsökt läcker förpackning.

Fördelar: Riktigt bra produkter av hög kvalitet, superbra mascara, snygg och piffig förpackning

Nackdelar: Inte så många delar

Bästa sminkboxen

Revolutions gåvobox hamnar precis under 350 kr, men det är också den mest välfyllda. I den här boxen hittar vi en trevlig palett av ögonskuggor, som ger både inspiration och variation. Därtill får man också en kajalpenna som kompletterar ögonskuggorna väl. För att få makeupen att se extra fräsch ut finns en highlighter och läppstift i färgen dusky love. För att lägga sminkningen får man också ett set med tre penslar. När man har lagt sin makeup kan man sedan använda den sista delen i gåvoboxen, nämligen fixeringssprayen. En rolig box med många delar. Perfekta presenten till den som vill prova på olika sminkprodukter.

Fördelar: Många delar, rolig present, bra prisvärde utifrån antal saker i boxen, sminktema rakt igenom

Nackdelar: Färgerna passar kanske inte allas smak

Boxen för en lugn stund

Rituals har blivit namnet på allas läppar senaste tiden. De har en stor variation av produkter i många ljuvliga dofter. Självklart har de hoppat på gåvobox-tåget. Det är egentligen givet eftersom att deras produkter är perfekt att ge som present och att skämma bort sig själv. I den här boxen hittar vi alla ingredienser för en lugn och väldoftande dusch och hudvårdsstund. Doften är The Ritual Of Ayurveda som är den Rebalancing Ritual i serien. Vill man hellre ha en annan doft finns samma uppsättning i flera dofter (och därmed olika färger). I gåvoboxen hittar vi en duschkräm, The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel 200ml, och en body scrub, på 125 gram. Doften matchas sedan med en body cream, 70ml, i samma doft. För att göra setet komplett innehåller boxen också en handtvål på 300 ml, givetvis även den med samma doft.

Fördelar: Lyxig presentförpackning, alla produkter i samma doft, fina förpackningar

Nackdelar: Förhållandevis liten body cream

Boxen för honom

Flera av Rituals serier passar för både kvinnor och män, men de har också en serie med män särskilt i åtanke. I den här gåvoboxen hittar vi ett reseset för rakning i den härliga doften The Ritual Of Samurai, Invigorating Treat. Boxen innehåller duschskum, 50 ml och en svalkande duschgel, 70 ml, för att få en lugn stund även på resande fot. Setet innehåller en deodorant i samma doft och det är ju ett rakset så givetvis ingår också en rakkräm, 70 ml. Allt i en väldigt fin och lyxig presentförpackning. Det är den perfekta presenten till någon som brukar resa, eller bara vill prova Rituals produkter.
En liknande gåvobox som den ovan finns i doften Samurai. Den innehåller nästan samma produkter som denna box, fast i större förpackningar, förutom att deodoranten bytts ut mot en kroppskräm.

Fördelar: bra presentformat, billig, tydligt och trevligt tema, allt i samma doft

Nackdelar: Ingen aftershave eller liknande (det går dock att köpa till separat)

Bästa nagellacksboxen

Depend är ett av de mest populära nagellacken på marknaden. De erbjuder många roliga och annorlunda färger i små och praktiska flaskor. De små flaskorna är väldigt söta förstås men de är också praktiska för att nagellacken hinner inte torka ut innan nagellacket är slut. I den här gåvoboxen hittar vi inte mindre än 12 nagellack, alla i olika färger. Den här boxen innehåller Depends serie O2, som har en patenterade formula. Nagellacket släpper igenom mer syre till nageln, som ger en positiv effekt på nagelns kvalitet. Så för den som målar naglarna ofta kan det här setet vara en lösning för att slita mindre på naglarna. Vet du någon som tycker om att byta färg på naglarna frekvent, eller är du den personen själv? Då är det här boxen för dig.

Fördelar: roliga färger, kul med variation, många nagellack för priset, smart ny formula för bättre nagelkvalitet

Nackdel: Lite tråkig förpackning i jämförelse med andra boxar

De bästa gåvoboxarna under 500 kr

Mineralsmink slog igenom stort för ett antal år sedan. Nu kan vi hitta mängder av olika typer av mineralprodukter från olika producenter. En av de första på mineralsminksmarknaden var dock bareMinerals. De slog igen med sitt fantastiska mineralfoundation (eller mineralpuder som det också kallas) och har idag en komplett uppsättning makeup-produkter och hudvård. För dig som inte testat mineralsmink kan det här startkitet vara en bra början. Du får ett original mineralfoundation, deras Mineral Veil Finishing Powder och en Foundation Primer Original för att lägga en bra grund. För att lägga en bas med barMinerals ska man använda en särskild borste, så givetvis följer det också med en Beautiful Finish Brush, i resestorlek. Boxen finns i flera uppsättningar, med olika nyanser.

Fördelar: Praktiskt sätt att prova på mineralsmink, smart startkit, bra prisvärde

Nackdelar: Inte lika festlig förpackning som några av de andra boxarna

Clinique är kända för sin otroliga hudvård, inte minst för deras serie Moisture surge. I den här gåvoboxen hittar vi några av favoriterna för att ge trött hud en riktig återfuktande boost. I boxen hittar du övernattningsmasken, Clinique Moisture Surge™ Overnight Mask som innehåller 30 ml. För att ge ögonen en dunderkur finns Clinique Moisture Surge Eye™ 96-Hour Hydro-Filler Concentrate, på 5 ml, med i boxen. Självklart finner du också den uppskattade återfuktaren Clinique Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, på 50 ml, som ger en helt otroligt len hud. Den här kuren ger vinter-torr hud en ny chans att piggna på sig. Till detta får man också en fräsch liten väska att ha produkterna i.

Fördelar: Exklusiva produkter från en populär serie, ett tydligt tema på boxen, bra sätt att prova serien till ett rimligt pris

Nackdelar: Relativt små förpackningar

Mysig box för bebisen

Aurelia Probiotic Skincare Woodland Friends Gift Set har skapat en supersöt väska fylld med ljuvliga produkter särskilt utformad för bebisar. Det är den perfekta presenten presenten för en mysig och återfuktande rutin innan läggdags. Boxen innehåller 7 härliga produkter. 1. Comfort and Calm Rescue Cream, som på ett väldigt trevlig sätt återfuktar huden. 2. Sleep Time Top to Toe Wash, som är en härlig tvål som helst ska användas med produkt 2, den mjuka svampen, Top to Toe Natural Konjac Sponge. Vill man ha en riktigt avkopplande stund passar den produkt 4 allra bäst, det är nämligen Sleep Time Bath & Massage Oil. En mjukgörande olja som kan användas till såväl bad som massage. Därefter återfuktar man huden med produkt 5, Sleep Time Top to Toe Cream. Produkt 6, Sleep Time Pillow Mist, används på barnets sängkläder för en lugnande och trevlig känsla vid läggdags. När det är läggdags kommer produkt 7 väl till pass, Sleep Time Tales Book, som är en liten sagobok. Alltihop kommer i en åttonde produkt, nämligen väskan.

Fördelar: Söt och charmig box särskilt för små barn, genomgående tema

Nackdelar: Något begränsad, förhållandevis högt pris

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *