Clarins Everlasting Concealer

Här har du en mjukgörande och fulltäckande concealer som är lätt i texturen och direkt minimerar synligheten av mörka ringar, påsighet och fina linjer. Förpackningen innehåller hela 12 ml vilket gör den till en av de mer prisvärda concealerna per milliliter.

Köp produkt

Beskrivning

Här har du en mjukgörande och fulltäckande concealer som är lätt i texturen och direkt minimerar synligheten av mörka ringar, påsighet och fina linjer. Clarins Everlasting Concealer döljer också ojämnheter i hudtonen, såsom pigmentfläckar och rodnad, den hjälper även till att ge ögonen en piggare look. Du kan även använda den som en make-up bas på ögonlocket.

Innehåller bl a escin från hästkastanj, motverkar påsar och mörka ringar under ögonen. Tack vare innehållet av ekologiskt havresocker, som har en åtstramande effekt, fäster pigmenten extra väl vilket gör att den sitter länge. Ekologiskt quinoa-extrakt, ger extra skön komfort då den bidrar till att fukten på hudytan bibehålls.

-Long-wear
-Full täckning
-Mot mörka ringar och påsar
-Komfort

Applicera genom att använda fingertopparna eller en concealerpensel på de områden som ska täckas och korrigeras. Dutta lätt in produkten utan att dra i huden, och tona ut för en mjuk övergång.

Tuben innehåller 12 ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clarins Everlasting Concealer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategori: