Bästa adventskalender med smink & hudvård

Adventskalendrar har blivit en allt mer populär julklapp. Många av de mest kända märkena har hoppat på trenden. Därmed kan vi nu hitta mängder med lyxiga och tjusiga kalendrar fullspäckade med ljuvliga produkter till ett otroligt prisvärde. Det roligaste är att man kan hitta en adventskalender för i stort sett alla. Är man ute efter makeup, hårvård, hudvård eller en blandning, alla varianter finns. Dessutom finns det i flera prisklasser. Du kan utan problem hitta en kalender för några hundra och den är ändå både fin och full med roliga produkter av bra kvalitet. Söker du en riktigt lyxchock med produkter av de mer exklusiva märkena finns det flera alternativ även för dig.

Vad bör man tänka på när man ska köpa en adventskalender? Tänk på vem du handlar åt och vad den personen tycker om. Gillar personen smink och tycker om att testa olika makeup-produkter kan en ”smink-kalender” vara ett bra alternativ. Många kalendrar är en blandning med både makeup och hudvård, vilket kan vara väldigt uppskattat eftersom att man får så många olika typer av produkter. Om personen har några varumärken som den tycker särskilt mycket om kan du börja att kolla om de har kalendrar.

Här är också ett perfekt tillfälle att skämma bort dig själv om du har något märke du helst använder, eller passa på att testa ett nytt märke. Adventskalendrar kostar oftast mindre än vad produkterna i kalendern är värda. Man får därmed mer värde för pengarna och kan testa många produkter till en relativt billig peng.

Så häng på trenden du också. Här presenterar vi bästa julklapp för såväl andra som för dig själv, gåvan ”that keeps on giving”, åtminstone i 24 dagar. Adventskalendern.

Kalendern med bäst mix

För den som älskar mineralprodukter är det här den givna adventskalendern. BareMinerals har gjort sig ett namn för deras fantastiska mineralsmink och hudvårdsprodukter, samtliga garanterat utan djurtester. En av deras mest uppskattade produkter är deras mineralfoundation/mineralpuder. Deras makeup går i nude-färger, diskreta toner som förstärker naturlig skönhet. För den som inte har testat mineralsmink tidigare kan den här adventskalendern vara den perfekta starten.

Fördelar: både makeup och hudvård, intressant mix av produkter, högkvalitativa produkter, inte djurtestat

Nackdelar: i den högre prisklassen

Bästa veganska sminkkalendern

För den som tycker om smink och tycker om att testa olika makeup-produkter är det här ett bästa alternativet. Adventskalendern innehåller allt från basprodukter som puder och rouge till läppglans och läppstift. Självklart finns det även allt som krävs för ögonen också, såväl pennor som flera ögonskuggor. Därtill får man också penslar och borstar för att kunna lägga en snygg makeup. Det här är utan tvekan den bästa julkalendern i listan för den som vill ha en stor variation av smink. Kalendern innehåller en rolig variation av olika typer av makeup, dessutom är den helt vegansk. Exakt vad som ingår finns tydligt listat så att du som köper gåvan vet vad du ger bort. Funderar du på att köpa den till dig själv kan du välja att inte läsa hela beskrivningen om du vill få en överraskning var dag.

Fördelar: bra variation av makeup, bra prisvärde, passar bra för den sminkintresserade, vegansk, varje lucka är som en liten present

Bästa kalendern för liten budget

En riktig skönhetskalender med allt man behöver för att lägga en makeup. Adventskalendern innehåller smink såsom ögonskugga, läppglans, eyeliner och mascara samt borstar och penslar för att applicera produkterna. Dessutom hittar du en spegel, pincett och nagelfil. Den här kalendern är en perfekt adventskalender för den som tycker om smink och vill ha lite av varje. Det är också en av de billigaste adventskalendrarna på marknaden, så det passar fler plånböcker. Utifrån priset och hur många produkter som finns i kalendern är det ett bra prisvärde.

Fördelar: rolig mix av produkter, bra för den sminkintresserade nybörjaren, rolig och annorlunda form, billig

Nackdelar: förmodligen inte de mest högkvalitativa produkterna

Mest personliga

Här har du den ultimata lyxen för den som är ett Clinique-fan. Clinique hade en egen adventskalender som Lyko ny har gjort en egen twist på. Du kan själva mixa ihop en adventskalender med produkter från Clinique, eller så kan du ta Lykos egna blandning. Väljer du Lykos variant är värdet av kalendern 4346 kr, vilket innebär ett fantastiskt prisvärde. Vill du hellre göra en egen blandning kan du välja och vraka, vilket innebär att du kan ge bort en mer personlig kalender, eller unna dig själv precis de produkter du vill ha. I Lykos mix hittar vi bland annat flera produkter från Moisture Surge-serien, mascara, serum och några av Cliniques fantastiska rengöringsprodukter. Flera av produkterna är dessutom full-size.

Fördelar: skapa din egen kalender (mer personlig), blanda hudvård, smink och rengöring, exklusiva produkter av hög kvalitet, högt prisvärde.

Nackdelar: i den högre prisklassen, inte lika fin förpackning som vissa andra kalendrar

Värde, om du väljer Lykos variant: 4346 kr

Kalender med hårprodukter

Här är hårälskarens bästa vän. En kalender fylld av massor av hårvårdsprodukter av olika slag. Kalendern innehåller givetvis hårvårdsprodukter, varav några i full-size för ett extra bra prisvärde, du hittar även accessoarer till håret. Schwarzkopf är en minst sagt välkänd aktör på marknaden och har, med rätta, blivit kända för bra hårprodukter. De har såväl schampo och hårvård som hårfärg och stylingprodukter. Det kan bli ett roligt sätt att prova hårvård och hårstyling genom hela december.

Fördelar: perfekt för den som älskar hårvård, nischad, bra sätt att prova hårprodukter

Nackdelar: endast hårvård

Nagellackskalender

För nagelfantasten har du den bästa adventskalendern här. Essie är kända för att ha bra nagellack i ljuvliga färger. De har tagit fasta på detta och skapat sin kalender för de som vill piffa upp decembermörkret med härliga nagelfärger. Essies kalender innehåller 18 olika nagellack, varav 9 är i full-size. De har tänkt till, för att det finns också nagellacksremover i en av luckorna så att man kan byta till dagens lack om man känner för det.

Fördelar: perfekt för nagellacksälskaren, kul med tydligt tema, bra prisvärde, roligt sätt att prova flera nagellacksfärger

Nackdelar: ensidigt

Färgsprakande kalender

Om du verkligen vill liva upp december för någon har du svaret här. NYX har samlat några av deras stora favoriter bland ögonskuggor såväl som läppglans. Adventskalendern är fullsmockad med färg och flärd i både miniförpackningar och full-size. NYX adventskalender är utan tvekan ett av de bästa sätten att göra decembermörkret färgsprakande.

Fördelar: roligt med färg, kul med nischat tema

Nackdelar: inte så bra prisvärde

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *