Bästa adventskalender med smink & hudvård

Adventskalender-skönhet

Adventskalendrar har blivit en allt mer populär julklapp. Många av de mest kända märkena har hoppat på trenden. Därmed kan vi nu hitta mängder med lyxiga och tjusiga kalendrar fullspäckade med ljuvliga produkter till ett otroligt prisvärde. Det roligaste är att man kan hitta en adventskalender för i stort sett alla. Är man ute efter makeup, hårvård, hudvård eller en blandning, alla varianter finns. Dessutom finns det i flera prisklasser. Du kan utan problem hitta en kalender för några hundra och den är ändå både fin och full med roliga produkter av bra kvalitet. Söker du en riktigt lyxchock med produkter av de mer exklusiva märkena finns det flera alternativ även för dig.

Vad bör man tänka på när man ska köpa en adventskalender? Tänk på vem du handlar åt och vad den personen tycker om. Gillar personen smink och tycker om att testa olika makeup-produkter kan en ”smink-kalender” vara ett bra alternativ. Många kalendrar är en blandning med både makeup och hudvård, vilket kan vara väldigt uppskattat eftersom att man får så många olika typer av produkter. Om personen har några varumärken som den tycker särskilt mycket om kan du börja att kolla om de har kalendrar.

Här är också ett perfekt tillfälle att skämma bort dig själv om du har något märke du helst använder, eller passa på att testa ett nytt märke. Adventskalendrar kostar oftast mindre än vad produkterna i kalendern är värda. Man får därmed mer värde för pengarna och kan testa många produkter till en relativt billig peng.

Så häng på trenden du också. Här presenterar vi bästa julklapp för såväl andra som för dig själv, gåvan ”that keeps on giving”, åtminstone i 24 dagar. Adventskalendern.

Bästa adventskalendern 2021

För den som tycker om smink och tycker om att testa olika makeup och hudvårds-produkter är det här ett suveränt alternativ. Brinner du dessutom för djurens bästa är det ett ännu bättre alternativ eftersom att alla produkter dessutom är veganska. Adventskalendern innehåller allt från basprodukter som scrub, lotion och serum till plumping läppglans och mascara. Kalendern ger också ögonen en extra boost med återfuktande eye gel och ögonkräm. Det här är utan tvekan den bästa julkalendern i listan för den som vill ha en stor variation av produkter. Kalendern innehåller 24 gåvor, varav 17 är hudvårdsprodukter och 7 är makeupprodukter en rolig variation av olika typer av makeup. Exakt vad som ingår finns listat på Lumenes hemsida så att du som köper gåvan vet vad du ger bort. Men letar du efter en kalender åt dig själv kan det vara bättre att inte veta exakt vad den innehåller så att du får glädjen av en överraskning varje dag.

Fördelar: bra variation av makeup och hudvårdsprodukter, bra prisvärde, många olika typer av produkter vegansk.

Bästa kalendern för liten budget

En riktig skönhetskalender med allt man behöver för att lägga en makeup. Adventskalendern innehåller smink såsom ögonskugga, läppglans, eyeliner och mascara samt borstar och penslar för att applicera produkterna. Dessutom hittar du en spegel, pincett och nagelfil. Den här kalendern är en perfekt adventskalender för den som tycker om smink och vill ha lite av varje. Det är också en av de billigaste adventskalendrarna på marknaden, så det passar fler plånböcker. Utifrån priset och hur många produkter som finns i kalendern är det ett bra prisvärde.

Fördelar: rolig mix av produkter, bra för den sminkintresserade nybörjaren, rolig och annorlunda form, billig

Nackdelar: förmodligen inte de mest högkvalitativa produkterna

Kalendern med bäst mix

För dig som söker en adventskalender med många olika typer av produkter är den här kalendern ett bra och prisvärt val. Eleven har skapat en kalender som innehåller hudvård, nagellack, smink, parfym och hårvård, vilket gör den till ett roligt val. Du får en mix av produkter i form av ögonkräm, nagellack, serum och ögonskugga från bland annat OPI, Essie, Sense Of Beauty, Clarins, Schwarzkopf Blondme, Dermaceutic, Sense Of Beauty, Xlash, Medik8, Maria Åkerberg och IsaDora.

Fördelar: roligt med hudvård, hårvård och makeup, intressant mix av produkter, bra prisvärde

Nackdelar: i den högre prisklassen

Mest exklusiva adventskalendern

Här har du den ultimata lyxen för den som är ett Clinique-fan. Clinique hade en egen adventskalender som Lyko ny har gjort en egen twist på. Du kan själva mixa ihop en adventskalender med produkter från Clinique, eller så kan du ta Lykos egna blandning. Väljer du Lykos variant är värdet av kalendern 4346 kr, vilket innebär ett fantastiskt prisvärde. Vill du hellre göra en egen blandning kan du välja och vraka, vilket innebär att du kan ge bort en mer personlig kalender, eller unna dig själv precis de produkter du vill ha. I Lykos mix hittar vi bland annat flera produkter från Moisture Surge-serien, mascara, serum och några av Cliniques fantastiska rengöringsprodukter. Flera av produkterna är dessutom full-size.

Fördelar: skapa din egen kalender (mer personlig), blanda hudvård, smink och rengöring, exklusiva produkter av hög kvalitet, högt prisvärde.

Nackdelar: i den högre prisklassen, inte lika fin förpackning som vissa andra kalendrar

Värde, om du väljer Lykos variant: 4346 kr

Kalender med hårprodukter

Här är hårälskarens bästa vän. En kalender fylld av massor av hårvårdsprodukter av olika slag. Kalendern innehåller givetvis hårvårdsprodukter, varav några i full-size för ett extra bra prisvärde, du hittar även accessoarer till håret. Schwarzkopf är en minst sagt välkänd aktör på marknaden och har, med rätta, blivit kända för bra hårprodukter. De har såväl schampo och hårvård som hårfärg och stylingprodukter. Det kan bli ett roligt sätt att prova hårvård och hårstyling genom hela december.

Fördelar: perfekt för den som älskar hårvård, nischad, bra sätt att prova hårprodukter

Nackdelar: endast hårvård

Nagellackskalender

För nagelfantasten har du den bästa adventskalendern här. Essie är kända för att ha högkvalitativa nagellack i ljuvliga färger. De har tagit fasta på detta och skapat sin kalender för de som vill piffa upp decembermörkret med härliga nagelfärger. Essies adventskalender innehåller 9 nagellack i standardformat (inklusive 6 limited edition), 10 minilack, 1 mini-baslack, 2 mini-överlack, 1 mini apricot cuticle oil och 1 mini-nagellacksborttagning. Adventskalendern erbjuder en stor variation av färger för såväl vardag som fest och passar för allt från julfesten ända fram till vårens glada toner.

Fördelar: perfekt för nagellacksälskaren, kul med tydligt tema, bra prisvärde, roligt sätt att prova flera nagellacksfärger till ett bra pris.

Nackdelar: ensidigt

Bästa veganska hudvårdskalendern

Om du verkligen vill liva upp tiden innan jul för någon (eller dig själv) har du svaret här. BubbleT har samlat några av deras stora favoriter bland deras färgglada produkter. Adventskalendern är fullsmockad med färg och flärd i både miniförpackningar och full-size, dessutom är alla produkter veganska. BubbleT adventskalender är utan tvekan ett av de bästa sätten att göra decembermörkret färgsprakande. Du kan läsa hela innehållet på produktsidan. Letar du efter en julgåva till dig själv kan du låta bli att läsa hela beskrivningen, om du vill få en daglig överraskning ända fram till jul.

Fördelar: vegansk, festlig förpackning, färgglad mix av produkter av bad- och kroppsprodukter.

Nackdelar: man bör ha badkar för att kunna använda alla produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Makeup House