Jane Iredale

Filtrera:
Vad letar du efter?
Hudtyp


JANE IREDALE | VÅRDANDE FÖR BÅDE HUD OCH SJÄL

Jane Iredale är en av världens ledande varumärken inom hudvårdande och mineralsmink.

Alla produkter är i sortimentet innehåller ingredienser av högsta kvalitet för bästa täckning, finish och resultat. Jane Iredale makeup är utvecklad för att vara en förlängning av din dagliga hudvård. 

Jane Iredale makeup passar alla hudtyper och hudtillstånd, även den mest känsliga huden efter behandlingar eller plastikkirurgiska ingrepp.

Produkterna är enkla att applicera och innehåller välgörande ingredienser av högsta kvalitet. Mineralerna är framställda och bearbetade med den senaste tekniken för bästa täckning, finish och resultat. 

Hypoallergeniska och dermatologiskt testade produkter.

Jane använder organiska ingredienser när det är möjligt och naturliga dofter från växtriket för att göra sminkprodukter vårdande inte bara för huden utan själen också.

Pure Pressed Base Foundation, Liquid Minerals och Smooth Affair Primer är självklara favoriter bland makeup-artisterna här på MakeUp House.

Använd filtret för att hitta de matchande färgerna och produkterna. Du kan filtrera produkter baserat på din hud färg, hudton eller hudtyp.

Om du är osäker om vilken hudton, complexion eller hudtyp du har ta vårt kostnadsfria testet. Svaret får du direkt.

* några produkter innehålla bivax och karmin. Titta på innehåll eller ta kontakt med våra makeup-artister om du är minsta osäker om en produkt är 100% vegansk eller inte. Vi hjälper dig gärna.