IDUN

SVENSKT MINERALSMINK MED RENA INGREDIENSER

Vi är så stolta att säga att vi har välkommnat IDUN Minerals här på MakeUp House. Förutom möjligheten att handla IDUN favoriter online kan vi även erbjuda dig personlig och professionell sminkrådgivning av våra IDUN specialister. 

Det som gör IDUN Minerals smink helt unik är att den är baserad på högrenade mineraler och passar därför även den mest känsliga huden. Oavsett om du har fet, bland eller torr/känslig hy kan du hitta produkter som passar.

Produkterna innehåller endast ingredienser som skyddar och vårdar huden.

IDUN Minerals är ett svenskt varumärke där produkterna utveckals i Sverige i nära samarbete med ett team av forskare och hudexperter. Prisvärt smink av högsta kvalité.

De fantastiska bilderna som du ser på IDUN förpacknignar är gjorda av den italienska konstnärinnan Patrizia Gucci. 

IDUN är ett modernt, inovativt och trendig makeup för medvetna kvinnor.

  • eco-friendly | glutenfri | veganskt* | hudvårdande 

  • fri från mineraloljor | helt fri från talk
  • baserat på högrenade mineraler

När du tänker IDUN Mineral makeup ska du tänka modernt, innovativt och framförallt hudvårdande smink. År av forskning har lett fram till marknadens mest unika och banbrytande mineralmakeup som vårdar huden på samma sätt som din dagliga hudvård. 

IDUN Mineralfoundation är den enda på den svenska marknadne som rekommenderas av Astma och Allergi Förbundet.

IDUN Minerals Stocksholm är mest kända för sin Loose Powder Mineral Foundation, en hudvårdande foundation som ger lätt till medel täckning och fantastisk lyster till huden.

Förutom mineralfoundation finns även Nordic Veil och Norrsken flytande foundation samt ett bra urval av concealer, rouge, bronzer och smink för ögon och läppar.

Om du vill testa IDUN Minerals men är osäker om vilka produkter du ska välja eller vilken nyans som passar just dig och din hud, våra makeup-artister hjälper dig.

Gör vår FOUNDATIONTEST och få personlig foundation, primer och concealer rekommendation av en pür makeup-expert.

* några produkter kan innehålla bivax, lanolin och/eller karmin. Titta på innehåll eller ta kontakt med våra makeup-artister om du är minsta osäker om en produkt är 100% vegansk eller inte. Vi hjälper dig gärna.