Glo Skin Beauty

Filtrera:
Vad letar du efter?
Hudtyp

 

MAKEUP SOM VÅRDAR OCH SKYDDAR

Glo Skin Beauty, som tidigare kallades för gloMinerals, är en av världens största mineralsmink varumärken. Det som skiljer glo minerals från andra mineralsmink märken är den unika blandningen av vitaminer A, E och C.

Vitamin A (retinol) slätar ut fina linjer och rynkor och vitaminer E och C verkar som starka antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. 

Glominerals Foundation och alla bas produkter är utvecklade så att de blir en naturlig förlängning av din dagliga hudvård. Hudvårdande mineralbaserat formula som vårdar din hy och ger perfekt täckning och UV skydd

  • 100% cruelty free | PETA godkänt | veganvänligt* | hudvårdande

  • fri från talk 

Brett sortiment och väldigt utvecklad färgskala är något som kännetecknar glo minerals som varumärke. 

Glominerals Pressed Base Foundation är en imponerande compact foundation som ger lätt till medel täckning och fin naturlig finish. 

Luxe Liquid Foundation, som nu kalla för Luminous Liquid foundation är ytterligare en storsäljare som många kvinnor älskar. En produkt som är helt unikt just för gloMinerals är Redness Relief Powder Primer, som dämpar rodnad i ansiktet.

Om du vill testa pür cosmetics men är osäker om vilka produkter du ska välja eller vilken nyans våra makeup-artister hjälper dig.

Gör vår FOUNDATIONTEST och få personlig foundation, primer och concealer rekommendation av en pür makeup-expert.


* några produkter innehålla bivax och karmin. Titta på innehåll eller ta kontakt med våra makeup-artister om du är minsta osäker om en produkt är 100% vegansk eller inte. Vi hjälper dig gärna.