ÖGONSKUGGA

Filtrera:
Märke
Ögonskugga är en produkt som hjälper dig forma dina ögon. Men det är också en produkt där du kan visa din personlighet & kreativitet. 

Vad gäller färg på ögonskuggor är det bäst att gå efter smak och ögonfärg. Men det finns så många olika toner och nyanser av t ex grön eller brun och där kommer din hudton in i bilden. För att välja ögonskuggor i de rätta tonerna är det viktigt att utgå från din hudton. 

Idag har vi alla möjliga färger och nyanser att utforska och leka med vad gäller ögonskuggor. Men, även olika former. Förutom ögonskuggor i pulverform har vi krämskuggor som ibland även är blandade med ögonskuggsprimer, såsom bareMinerals 5-in1 Advanced Performance Cream Eyeshadow och även de mycket populära ögonskuggorna som ser ut som en penna som storsäljande Cream Stay Shadow Stick från Glo Skin Beauty (tidigare Glo Minerals).

För bästa resultat börja alltid din ögonsminkning med att ta bort all fett från ögonlocket med t ex ansiktsvatten och följ sedan upp med ögonskuggsprimer

Skriv in din hudton i filtret och alla ögonskuggor som matchar din hudton kommer att dyka upp. Sedan är det bara att välja. 

Du kan också välja ögonskuggor utifrån finish om du föredrar matt, glitter eller pärlemorskimmer.