CONTOURING

 
Filtrera:
Märke


CONTOUR

Contouring är en av de populäraste smink-teknikerna idag som alla pratar om och vill använda. Mycket tack vare Kim Kardashians klassiska sätt att sminka sig. Tidigare användes den tekniken mycket i film och teater för att göra om ansiktsform och överdriva skuggor samt ge skådespelarna rätt karaktär och uttryck. 

Idag används contouring mycket för beauty make-up och det är många som vågar skulptera deras ansikte idag. Och varför inte framhäva sina kindben, eller göra näsan smalare eller läppar fylligare!

Utmaningen med contouring är att välja de rätta produkterna, men vi hjälper dig. Du behöver utgå ifrån din hudton (varm, kall eller neutral) och complextion (hudfärg) för att hitta rätt färg för de skuggorna som du vill skapa eller framhäva.

När du har gjort testet lägg din hudton och complexion i vår kraftfulla MakeUp-Match-Filter för att hitta contouring produkter som passar just dig. Du kan också välja om du vill ha cream-contour eller om du föredrar contouring i puder form. För nybörjare rekommenderar vi contouring-puder då det är enklare och eventuella fel syns inte mycket. Cream-contour passar bra för dig som redan kan tekniken och är duktig på att blanda de krämiga sminkprodukterna på ansiktet. 

En av produkterna vi använder mest här på makeup house är Contour Kit av Glo Skin Beauty (tidigare Glo Minerals) 

Lika viktigt för contouring är rätt verktyg. Oftast är verktyget skillnad mellan det proffsiga & vackra reslutat mot det slarviga resultatet. Här hittar du borstar och borst-set som passar perfekt för skulptering av ansiktet, läppar och ögon.