CONCEALER

Filtrera:
Vad vill du göra?
Märke
Textur
Typ av produkt
Hudtyp
STAMINAL CONCEALER 2
117 kr (195 kr)
CONCEALER TOUCH 5
107 kr (179 kr)
Camouflage Cream 04
75 kr (125 kr)
Camouflage Cream 06
75 kr (125 kr)
Active Light 5
197 kr (329 kr)
Concealer Raps
153 kr (255 kr)
Active Light 6
197 kr (329 kr)


DÖLJA ELLER FRAMHÄVA MED RÄTT CONCEALER

Tillsammans med foundation och mascara är concealer en av de mest använda sminkprodukterna. Och det är inte så konstigt med tanke på hur snabbt och lätt du kommer till önskat resultat. Men det är också en produkt som förvirrar mest och brukar vara svår att hitta & välja rätt

Ögonconcealer används mest för att dölja mörka ringar, göra ögon piggare, yngre och fräschare.

Ansiktsconcealer, däremot, används mest för att dölja finnar, blemmor, ärr, tatueringar, synliga blodkärl, rodnad och rosacea.

En concealer väljer du först med tanke på vilken effekt du vill uppnå. Vad är det som du vill dölja? Men sen också utifrån din hudtyp, hudton, complexion och ålder.

Concealer blandas ofta ihop med en Brightener. En brightener liknar en concealer och i vissa fall kan båda användas för att uppnå samma effekt. Ansiktsconcealer, även kallad för korrektor, har för syfte att dölja. En concealer är alltid mer pigmenterad (för den ska dölja genom att täcka) och den kan komma i olika färger (beige, rosa, orange, gul, grön, lila).

En brightener har till syfte att göra delar av ansiktet ljusare. Den är komplement till contouring-produkter och använd för att framhäva delar av ansiktet. Du kan läsa mer om brightener och hur du använder en här.

Här på makeuphouse.se hittar du vårdande concealer, brightener och korrektor från i.d. bareMinerals, gloMinerals, Jane Iredale och PÜR Minerals.