SOLPUDER

Filtrera:
Hudton
Finish
Hudunderton
Märke


SOLPUDER

Bronzer är en av de mest använda sminkprodukterna idag. 


De flesta bronzers har skimmer eller lyster, till syfte att ge dig solkysst glow i ansiktet. Några bronzers har matt finish men används på samma sätt och är skapade för de som har fet hy eller personer som inte vill ha lyster i ansiktet.

En bronzer väljer du mest utifrån din hudton och complexion men hudtyp kan också spela roll särskilt om du har mycket torr, känslig eller fet hy. 

För torr och känslig hy rekommenderar vi bronzer som är flytande eller mineralpuder. Om du har fet hy är den klassiska bronzer i torr eller pressad puderform bästa val då den hjälper dig hålla fettet borta. Matt eller lyster finish är smaksak.
 
En bronzer blandas oftast ihop med en contour och det är många kvinnor som använder bronzer för att skulptera ansikte. Ett contour-puder är alltid, och då menar vi alltid, matt och har oftast mer grå-bruna toner eftersom den ska härma de naturliga skuggorna som bildas i ansiktet. Även fast en matt bronzer kan användas som contouring-puder för vissa (passande) hudtoner är skillnaden stor mellan de två och de används på olika delar av ansiktet.
Bronzer appliceras på samma ställen som en highlighter (och även passar och används som highlighter för mörkhyade) och man kan säga att du använder antingen eller baserat på om du vill ge ansiktet ljus/bright glow eller solkysst glow.