Tanologist Extra Dark Self Tanning Water 200 ml

Beskrivning

Spraytan i en flaska, Express Extra Dark Self-Tan Water är en ultra-fuktgivande, självbrännande vatten som sprayas på huden för den snabbaste och djupaste solbrännan.
Extra av namn, extra av natur – vattenformulan levererar en EXTRA återfuktande, EXTRA långvarig och EXTRA djup BRONS, EXTRA snabb.
Packad med EXTRA återfuktande hyaluronsyra och glycerin för djup fukt, och superladdad med vår exklusiva DHA Complex för att tränga djupare in i huden för en snabbare utveckling, längre hållbarhet av brännan. Liksom alla Tanologist-produkter innehåller den vår signaturtrio av rosa grapefrukt, gojibär och enbär för att ge lyster, mjukhet och fukt. Expressformulan utvecklas på bara en timme och ökar i färg ju längre du låter den vara på. För den djupaste bronsen, låt den vara över natten innan du duschar.
VARFÖR VI ÄR BESATTA
– Exklusiv T-Tech Complex för att tränga djupare in i huden för en snabbare utveckling, längre hållbarhet och djupare solbränna- Färgfri formula = inga fläckar eller överföring- Snabba resultat på 1 timme- Lämplig för användning i ansikte och kropp- Packad med hyaluronsyra och glycerin för att djupt återfukta = ingen mer torr hud- Icke-komedogen formula innebär inga igentäppta porer eller finnar- Vegan och cruelty-freeAnvändning:GLOW DOWN
Skapa din djupaste, längst varande och mest återfuktade brons SNABBT med vår Express Extra Dark Self Tan Water.
Appliceringen är snabb, enkel och kladdfri. Bara spraya på huden och blanda. Använd med vår 360 Spray Tan Mister för en spraytan @ home.
Ingen färgguide betyder:
– Inga täppta porer- Ingen uttorkande effekt på huden- Ingen överföring av färg på lakan eller kläderVår Self Tan Water ger lyster, mjukhet och återfuktar huden med vår signaturtrio av rosa grapefrukt, gojibär och enbär. Den icke-komedogena formulan är lätt och täpper inte till porerna, så den kan användas både i ansikte och kropp. Vi ÄLSKAR att förvara vår i kylskåpet för en extra uppfriskande applicering.
200 ml
Tanologist Extra Dark Self Tanning Water 200 ml

Ytterligare information

Brand

Merchant

Lyko

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tanologist Extra Dark Self Tanning Water 200 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 1013401740888811 Kategorier: ,