HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish 100 ml

Beskrivning

HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish är en vegansk och dermatologiskt testad setting spray och primer som passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Denna spray ger en matt finish och fixerar din makeup samtidigt som den minskar synligheten av porer och återfuktar huden. Den lugnande sprayen fixerar all typ av makeup och håller huden fräsch oavsett om det är soligt, blåsigt eller svettigt.

En av de viktigaste ingredienserna i Preppy Prime Setting Spray är den 100% veganska gröna kaviaren från havet, som är rik på A och C-vitamin och har både skyddande, lugnande och antioxidativa egenskaper. Den mineralrika gröna kaviaren bidrar också till att bibehålla hudens fukt under hela dagen eller natten. Ytterligare en ingrediens i sprayen är glykofilm, som fungerar som en sköld mellan din hud och föroreningar samt UV-ljus.

Denna spray är utformad för att hålla sminket på plats och motverka glansighet samtidigt som den minskar synligheten av porer. Preppy Prime Setting Spray skyddar också mot föroreningar och UV-ljus samtidigt som den återfuktar och lugnar huden.

För att använda sprayen ska du skaka flaskan och sedan hålla den cirka 20 cm från ansiktet med ögonen slutna. Spraya jämnt över hela ansiktet efter att du har applicerat din makeup eller under dagen för att fräscha upp din makeup.

Recensioner: Så tycker kunderna om Hickaps setting spray

Vi har tagit del av olika recensioner och samlat vad Hickaps kunder tycker om Preppy Prime Setting Spray Matte Finish. Överlag verkar det som att kunder är både nöjda och imponerade, oavsett om de använt setting spray tidigare eller ej.

Flera recensenter beskrev att sprayen lägger sig väldigt bra över ansiktet och ger en fin spraydimma istället för en smal stråle. De beskrev också att de trivdes med känslan som sprayen gav och att det kändes som en pricken över i:et när man har sminkat sig. De jämförde det med att använda en god parfym efter att man klätt sig fint och sminkat sig.

En annan positiv sak som omnämns är att sprayen tycktes jämna ut huden. De noterade också att när de tidigare har använt skimmer i ansiktet så har det sett nästan randigt ut, men att denna spray gav en mer naturligt look.

Recensenterna gav också tummen upp för doften, som var diskret men doftar rent och fräscht precis när man sprayat.

Den största nackdelen som uppges är att sprayen innehåller alkohol. Någon som påpekas att det går inte riktigt ihop med att den ska fungera på känslig eller torr hy.

Fördelar med Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish

Sprayen har många fördelar som gör den till ett populärt val för att fixera och hålla sminket på plats under hela dagen.

 • Ger en matt finish – idealiskt för personer med blandad eller fet hudtyp som vill undvika en glansig effekt.
 • Subtilt glow som ger en frisk och fräsch look
 • Gör inte att ansiktet ser glansigt ut.
 • 100% vegansk
 • Lägger sig som en jämn finish över sminket
 • Behaglig doft
 • Håller sminket på plats hela dagen

En fördel med HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish är den lägger sig jämnt över ansiktet. Den gör att sminket inte blir fläckigt eller klumpigt och ger en naturlig finish.
Sprayen har en subtil och behaglig doft som är diskret och försvinner snabbt efter applicering. Detta gör det möjligt att använda sprayen utan att den konkurrerar med din parfym eller annan doft du använder.
Slutligen är HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish mycket effektiv på att hålla sminket på plats. Användare har rapporterat att den fungerar bättre än andra liknande produkter. Den håller sminket på plats under hela dagen, vilket gör att användare inte behöver oroa sig för att sminket ska smälta bort eller bli flammigt.

Nackdelar med Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish

Nackdelar med Hickaps prime setting spray är att den inte fungerar bra som primer på torr och känslig hud, då den kan få huden att kännas stram och torr. Detta gör den mindre användbar för personer med torr hudtyp. Dessutom kan det vara störande att det kommer ut väldigt lite när man sprejar, vilket kräver flera pumpningar för att täcka hela ansiktet. Produkten innehåller också parfym och alkohol, vilket kan vara irriterande för känslig hud. Även om effekten av denna spray är bra, mattar ner hela looken och gör att sminket håller hela dagen, kan den vara mindre lämplig för personer med torr och känslig hud, speciellt för en arbetsdag.

 • Passar ej för torr och känslig hy
 • Innehåller alkohol – som torkar ut huden
 • Parfymerad
 • Fungerar ej som primer
 • Undermålig sprayfunktion

Flera användare uppger att sprayen är lätt att applicera och blir en som en lätt dimma. Medan andra uppger att det kommer för lite spray så det är svårt att täcka hela ansiktet eller att strålen är för skarp. Vi anar därför att det varierar, det är inte ovanligt bland settingsprayer eller andra produkter som man sprayar att själva sprayfunktionen fungerar olika bra. Dessutom händer det att det  blir lite smuts i sprayen som gör att strålen blir skarpare. Då kan det hjälpa att rengöra spraymunstycket. Om din flaska är defekt föreslår vi att du hör av dig till tillverkaren eller butiken där du köpt sprayen.

HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish 100 ml

Ytterligare information

Brand

Merchant

Lyko

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HICKAP Preppy Prime Setting Spray Matte Finish 100 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 1013401752332205 Kategorier: ,